Zie jezelf graag!

Ontdek in drie maanden hoe jij een kickass eigen innerlijke stem ontwikkelt. Wordt jouw eigen grootste supporter en ontwikkel het vertrouwen in jezelf dat je alles aankan wat het leven jou ook toegooit.

Dit is voor jou, lieve vrouw, jij die zichzelf niet durft te laten zien. Jij die zich in een hoekje wegsteekt, jij die zich verstopt voor de mening van een ander. Jij die zich schuldig voelt wanneer je nee zegt. Jij die twijfelt of je wel iets kan. En dit allemaal door een klein stemmetje in jouw hoofd dat jou continu vertelt: ‘je kan het niet’, ‘je bent niet goed genoeg’, ‘het ligt aan jou dat hij is weggegaan’, zou je dat nu wel doen,…?

Lieve vrouw, het wordt tijd dat je jezelf naar waarde schat!

Individueel traject

Je herkent het wel!

Je wordt super enthousiast van een nieuw project op je werk, eindelijk de kans waar je op hoopte én voor je het zelf goed en wel beseft, begin je aan jezelf te twijfelen. 

Ineens uit het niets komt er een stemmetje in je hoofd die zegt, zou je dat wel doen? Ga je dat wel kunnen? Het gaat meer tijd in beslag nemen dus wat met je hobby’s? Wat gaan je vriendinnen ervan vinden dat je een afspraak annuleert? Plots is het enthousiasme weggedrukt in een klein hoekje én de angst, twijfel en onzekerheid staan op de voorpagina. Ondertussen gaat het leven gewoon door. De dagen voorbij, totdat het jaren zijn geworden. Jaren waarin jij jouw kansen steeds kleiner hebt zien worden en steeds meer begint te denken “had ik maar…”

reconnect Vrouwencoach berchem jezelf graag zien coach zelfliefde vrouwen coaching workshops

Jezelf graag zien!

een gemakkelijke opdracht! Ik vond mezelf vroeger lelijk, had een dikke buik, twijfelde continue aan mezelf of ik wel iets kon,… Het ging zelfs zo ver dat als ik met familie op restaurant zat en de vis was nog rauw dat ik mezelf schuldig hierover voelde. Het kwam door mij en het was mijn schuld.


Ik heb een enorm lange weg afgelegd. Elke dag heb ik getraind om mezelf graag te zien. Elke dag heb ik gediscussieerd met mezelf zodat het duivels stemmetje steeds stiller werd. Ik heb mezelf gedwongen om naakt voor de spiegel te staan en te omarmen wat ik zag. Het was mijn lijf en dat moest met liefde omarmd worden. Nu verander ik het woord lichaam zelfs in tempel! Heerlijk toch hé! Mijn tempel verdient liefde en mildheid! Probeer het zelf maar eens, instant ander gevoel!


En weet je wat het is? Mezelf graag zien, mijn eigen grootste supporter worden dat was de het meest waardevolle cadeau dat ik aan mezelf kon geven. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn innerlijke stem luid en duidelijk werd, dat ik durf te springen in nieuwe avonturen, dat ik mezelf moed inspreek wanneer ik het nodig heb én dat ik mezelf 100% aanvaard heb! Ik heb een beste vriendin die mij nooit gaat verlaten! 

En dat gun ik jou zo hard!

Klant bezig met een traject van reconnect coaching. Je leert zelfvertrouwen krijgen, jezelf graag zien en krijgt inzicht in jouw noden en behoeftes. Dat dankzij reconnect coaching vrouwencoach Berchem.
wat houd je tegen workshop reconnect Vrouwencoach berchem jezelf graag zien coach zelfliefde vrouwen coaching workshops

In dit traject ga je leren

Tijdens het traject ga je leren dat je jouw gedachten niet bent, maar dat je nog zoveel meer bent. Ons hoofd blijft op hoge snelheid draaien en alles is een automatisme. We merken niet meer wanneer de twijfel, onzekerheid toeslaagt omdat we onszelf getraind hebben dat normaal is. De eerste stap is om hiervan bewust te worden. We gaan helder krijgen wat de oorsprong is van deze negatieve gedachtes en hoe je deze moet leren ombuigen naar het positieve. We gaan met liefde en mildheid kijken naar onze imperfecties. Want lieve vrouw, jij bent prachtig vanbinnen en vanbuiten.

reconnect Vrouwencoach berchem jezelf graag zien coach zelfliefde vrouwen coaching workshops

Na dit traject ga je rondlopen met de attitude ‘I own this shit’. Het zelfvertrouwen spat eraf. Je hebt 100% vertrouwen in jezelf wanneer je een opleiding start dat je dit ook gaat kunnen. Je durft je mening zeggen tegen je baas zonder te stotteren, rood te worden en niet meer uit je woorden te komen. Eindelijk zeg je nee tegen je vriendinnen en zet je je eigen plannen voorop. Je weet wat je wilt én gaat hiernaar handelen. Wanneer je eens wat minder goed in je vel zit dan heb je een innerlijke buddy die jou aanmoedigt, oppept én een sjot onder jouw kont geeft. Je hebt jouw moed en lef herontdekt waardoor je durft te springen in een nieuwe avontuur ook al weet je niet goed wat de uitkomst gaat zijn.

Jezelf graag zien!

Duur: 3 à 4 maanden op maat van jouw tempo

Waar: Centrum het Midden, Eekhoorndreef 18 in Westmalle

Prijs: 785€

Ben je er klaar mee om aan jezelf te twijfelen? Neem dan gerust contact met mij op en ik nodig jou graag uit voor een kennismakingsgesprek! Tot binnenkort!

Klant bezig met een traject van reconnect coaching. Je leert zelfvertrouwen krijgen, jezelf graag zien en krijgt inzicht in jouw noden en behoeftes. Dat dankzij reconnect coaching vrouwencoach Berchem.

Schrijf je in

Laat hier jouw gegevens achter en wij contacteren jouw om een GRATIS kennismakingsgesprek vast te leggen.